Motorola One Lite вече се предлага в A1


Motorola one lite е официално на българския пазар. “По-леката” версия на хитовия модел Motorola One се предлага ексклузивно в магазините на А1 в стилен черен цвят и на неустоима цена от 139,99 лв. с план A1 ONE Unlimited 5XL или за 7,99 лв. месечно на изплащане.

Част от програмата Android One, motorola one lite ви дава любимото Android изживяване. Устройството идва с последна операционна система Android Pie 9.0 и ще получи още две надграждания заедно с три години регулярни актуализации за сигурност. Благодарение на ексклузивните функции Moto Experience, той е готов за всякакви предизвикателства.  

Motorola one lite е с елегантен стъклен дизайн и завладяващ 5.9” HD+ 19:9 Max Vision дисплей. Той е отличен избор за записване на 4К видеа, за четене на любимата ви книга на по-голям екран, за водене на бележки и за мултитаскинг с опцията за разделяне на екрана. И всичко това само с една ръка. Двойната 13MP + 2MP основна камера гарантира отлични снимки при всякакви условия и предлага редица иновативни функции, сред които синемаграфии, цветен акцент, портрети и автопортрети.

Енергия и сила

Спокойствието, когато става въпрос за заряда на батерията, винаги е било трудно постижима цел. Сега разполагате с енергия за целия ден само с едно зареждане, а това означава по-малко пропуснати възможности, когато сте навън. Когато батерията все пак се изчерпи, включете TurboPower зарядното устройство и ще получите енергия за до 6 часа само с 20-минутно зареждане.

8-ядреният 2.0 GHz процесор Qualcomm® SnapdragonTM 625 осигурява отлична производителност и в комбинация с 32GB вградена памет и 3GB RAM гарантира, че устройството ви ще реагира незабавно на всяко докосване на екрана.

Android One: Интелигентен, сигурен, просто невероятен

С motorola one lite взимате най-новия софтуер и AI иновации от Google директно от кутията. Android One ви дава интелигентно, сигурно и практично устройство.

Интелигентен: Разпознавате текст, търсите рецепти, превеждате думи, намирате дрехи и още с приложението Google Lens, вградено в камерата на телефона. С възможностите на изкуствения интелект, вградени в Google Lens, можете да взаимодействате със света, като просто насочите камерата. Направете снимка на случайно избрано куче и Googlе ще ви каже коя е неговата порода или пък проверете името на красиво цвете.

В допълнение получавате неограничено пространство за съхранение на снимки с висока резолюция в Google Photos. Обаждайте се, търсете информация и гледайте видео клипове в YouTube с гласови команди благодарение на възможностите на Google Assistant.   

Сигурен: С Android One motorola one lite ще получи две актуализации до най-новата версия на Android. Освен това ви предлага сигурност с Google Play Protect, както и месечни актуализации за защита, които са гарантирани за следващите три години.

Невероятен: Забравете за предварително инсталираните приложения и вземете есенцията на Android OS заедно с ексклузивните функции Moto Experience. Получавате не само достъп до най-новите софтуерни актуализации, но и повече пространство за съхранение и контрол върху вашето смартфон изживяване.