вторник, 15 декември 2020

Motorola и Brooklyn Nets обявяват партньорство с лого върху официалния екип на отбора

Motorola и Brooklyn Nets са подписали ново партньорство, което ще обедини двете световни марки от началото на редовния сезон на НБА за 2020-2021. Легендарната емблема на Motorola „Batwing” ще бъде втъкана в предното ляво рамо на  всички фланелки на Nets. Можете да видите снимки на новото лого, както и вълнуващо видео, с участието на легендата Kevin Durant тук.

Освен, че става официален партньор на Nets с емблема върху официалния екип, Motorola ще има и видно позициониране в долната част на коремната област на тренировъчните фланелки на отбора, което е първо по рода си за екип от НБА. Motorola ще има и постоянно присъствие на марката на домашната зала на Nets и възможността да маркетира сътрудничеството международно като част от Международната маркетингова програма на тима от НБА. Motorola също ще бъде Официалният Смартфон Партньор на Brooklyn Nets, с намерението да продължи да повишава профила на нашия любим смартфон razr.

Партньорство с цел

Най-уникалният аспект на партньорството на  Motorola и Nets се изразява в подкрепата на общността на Бруклин да прeдостави образователните  програми STEM на младите с недостатъчни възможности, както и дарение на смартфони Motorola, които да подкрепят виртуалното обучение  на бездомни ученици, които наброяват на 100000 в системата на Ню Йоркските Обществени Училища. В допълнение, ръководителите на Motorola ще участват в серия от образователни лекции с местна организация, с което да насърчат младите студенти да обмислят и проучат възможностите за кариера в областта на STEM индустрията.

Послание от нашите ръководители

„В търсенето на нов партньор за емблема на фланелките, ние искахме компания с която да сме културно в една линия“ споделя John Abbamondi, главен изпълнителен директор на BSE Global. „Открихме това в Motorola. И двете компании бяха в процес на преоткриване през изминалата година; Motorola с възраждането на емблематичния razr, и нашият тим, който сега има цял списък, който предефинира очакванията от Nets. Очакваме с нетърпение да работим с Motorola и да представим на нашата специална фен база най- последните иновации на марката.“

„Motorola и Brooklyn Nets споделят иновативен дух и страст към  победата, които водят до успех“ казва Rudi Kalil, вицепрезидент и генерален мениджър за Северна Америка на Motorola. „За нас е чест да видим нашите емблематични марка  и ценности, представени от тази талантлива и трудолюбива организация. Очакваме с нетърпение да подкрепяме нашият отбор, заедно с феновете в Brooklyn и по целият свят и да се свържем по-отблизо с аудиторията на НБА с нашата линия от многофункционални смартфони.“

КРАЙ

Folge uns