вторник, 17 ноември 2020

Търсите телефон с голяма батерия? Моторола е насреща със страхотни предложения!

Когато избираме телефон, всеки се води от своите лични нужди и предпочитания: някои държат на голям и ярък дисплей, други търсят страхотна камера, за трети най-важна е бързината и мощността… но въпреки различията, всички се обединяват около едно – ГОЛЯМА БАТЕРИЯ, която да издържа дълго!

Голямата батерия означава свобода – не е необходимо да мъкнете външни батерии или да се притеснявате, дали телефонът ви ще ви изостави в най-важния момент: насред играта или насред нищото без навигация (и фенерче); да не говорим пък за служебните и лични драми, които биха могли да се развихрят, ако не отговорите своевременно на някое важно съобщение, заради прозаичната липса на ток. Така че как ви се струва да разполагате с телефон, който да издържа два дни (че и повече)? Това ще рече часове видео, игри, закачки из социалните мрежи или да забегнете нанякъде за уикенда без притеснение, че телефонът ще ви предаде!

Ако ви блазни тази възможност, то трябва да се огледате за телефон по-внушителна батерия:  5,000 mAh или дори повече. Обикновено голямата батерия идва в комплект с телефон от флагмански клас (което ще рече и на внушителна цена); за щастие Моторола е насреща със мощни предложения на бюджетни цени.

Ето и няколко телефона, които определено заслужават внимание, ако сте на лов за телефон с голяма батерия:

Moto g9 power – шампионът в тежка категория с 6,000 mAh батерия!

60 часа. Да, точно така – внушителната 6,000 mAh батерия е най-голямата помещавала се досега в телефон на Моторола и издържа цели 60 часа! Освен това можете да зареждате батерията турбо-бързо с технологията TurboPower™ 20, която дава часове енергия само за няколко минути зареждане. Забравете за неудобни външни батерии или да се оглеждате хищно за контакт навсякъде, където отидете! Водите по-дълги видео-разговори без притеснения и без да се оплитате в кабела си, гледате филми или пък пътувате на далеч спокойно и уверени в посоката (е, поне в повечето случаи; Google Maps не винаги са перфектни и може да ви вкарат понякога в неочаквано приключение).

Но огромната батерия не е единственото нововъведение в този страхотен телефон! За първи път в Power-линията на серия moto G e добавен 64-мегапикселов сензор с ултрависока разделителна способност, който осигурява невероятна яснота и прецизност на цветовете; в комбинация с технологията Quad Pixel всяка снимка излиза ясна, чиста и ярка благодарение на 4 пъти по-добрата светло-чувствителност! Камерният модул разполага и със сензор за дълбочина и макро (за любителите на детайла), така че страхотните снимки са ви в кърпа вързани!

Телефонът съвсем скоро ще е наличен на нашия пазар на приблизителна цена от 399 лв. в свободна продажба.

Ако не ви се чака, ето няколко не по-малко интересни алтернативи:  moto g9 play, moto g9 plus и moto g 5G. Всички те са от едно поколение с moto g9 power, но разполагат с 5000 mAh батерия (което си е супер!). Moto g8 също има с какво да се похвали обаче:

Moto g8 power – предшественикът на g9 Power с 5,000 mAh и 3 дни забавления!

Предшественикът на moto g9 power също е изключително сполучлив избор за търсачите на мощни батерии и приключения! Макар и малко по-малка, 5,000 mAh батерия ще ви осигури заряд за около три дни, в комплект с четворната камера с изкуствен интелект, 6,4-инчовия Max Vision Full HD+ дисплей и два стерео високоговорителя, настроени от Dolby® за да е пълно, а не само продължително забавлението. Цената в магазинната мрежа също ще ви изненада приятно, а телекомите предлагат оферти с план (и дори с телевизор!).

Moto g8 power lite – малкият брат на Moto g8 power със същата голяма 5,000 mAh батерия

Лайт-версията на moto g8 power никак не е за подценяване: същата страхотна батерия като на по-големия брат, която изкарва до 3 дни с едно зареждане; стриймвайте музика цели 100 часа или гледайте видеа 19 часа. Да не забравяме, че може да издържи над 35 дни в режим на готовност! И всичко това на много приятна цена от 265лв.!

И като стана дума за учудващо ниска цена, не пропускайте да погледнете и тези два страхотни бюджетни телефона, също приютили огромна 5,000 mAh батерия: moto e7 plus иmoto e6 plus.

MOTOROLA, стилизираното лого М, МОТО и всички марки от семейството на MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. Android е търговска марка на Google LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или дъщерните му дружества, регистрирани в САЩ и други страни. Всички други търговски марки принадлежат на съответните им притежатели. © 2020 Motorola Mobility LLC. Всички права запазени.

Folge uns