сряда, 21 октомври 2020

Quick View дисплеят на razr 5G – Останете свързани докато живеете за момента

Motorola предизвика същинска революция в мобилната индустрия през не толкова далечната 2004, когато пусна на пазара първия си razr. За отрицателно време сгъваемият телефон се превърна в символ на иновативност и еталон за подражание. Началото на 2020 година пък бележи завръщането на тази икона в съвременния дизайн, като motorola стигна до нови върхове, за да претвори класическата визия на razr в нов, модерен и функционален смартфон. Но историята не спира до тук! Водени от вечния си стремеж към перфектен дизайн, максимална функционалност и възможно най-добро потребителско изживяване, само няколко месеца по-късно motorola обяви второто поколение razr – razr 5G. Oтзивите на потребителите бяха в основата на процеса на проектиране, което доведе до несравним баланс на емблематичния дизайн и компактната функционалност.

Най-новото попълнение към семейството на motorola не изневерява на емблематичния дизайн на предшествениците си, като същевременно разгръща по-големите възможности на сгъваемия формат и съчетава безпрецедентна компактност с оптимална функционалност и серия вълнуващи софтуерни и хардуерни подобрения. По-добра камера, по-голяма батерия, по-мощен процесор, по-голяма бързина, подобрен механизъм на сгъване и още по-добър основен дисплей. 

Но едно от нещата, което прави новия razr уникален и го отличава от останалите сгъваеми телефони на пазара е неговия интерактивен и напълно функционален външен Quick View дисплей! Той променя изцяло начина, по който сме свикнали да взаимодействаме с телефона си. 

Но какво може да прави с това 2.7-инчово бижу? 

Почти всичко в 3 лесни режима, които не изискват дори да отваряте телефона:

  1. Докосни и погледни

Всички ние разчитаме на нашите смартфони както никога досега..  Потребителите на смартфони се чувстват свързани със своите устройства. Искаме непрекъснато да сме на линия, но пък и да не трябва да сме неотлъчно залепени за телефона си. Искаме да останем свързани, но и да се наслаждаваме на всеки един миг с минимално разсейване. Razr 5G с новия сгъваем форм фактор предлага перфектното решение – богато и завладяващо изживяване, благодарение на Quick View дисплея.

От преглеждането на известия и провеждане на обаждания до правенето на селфита и слушането на музика,  Quick View дисплея на razr 5G позволява на потребителите да се насладят на всичко това, без да се налага да отварят телефона – едно докосване върху иконката е достатъчно, за да видите какво се случва и ако не е важно или спешно, да продължите с любимото си занимание.

  1. Плъзни и виж повече 

Ако обаче искате да видите повече, интуитивният начален екран позволява на потребителите бързо да превъртат известията и да решат кога трябва бързо да се реагира и какво може да чака. Можете да се обаждате и да отговаряте на съобщения на  момента от Quick View дисплея или да отключите телефона си и да се гмурнете по-дълбоко. Тази функция е проектирана така, че да осигурява лекота и ефективност, но също така ви позволява да използвате максимално   своя razr  5G, дори когато е  затворен, намалявайки шансовете за загуба в безкрайни разсейващи приложения и  да се фокусирате върху това, което най-много е от значение.

  1. Гмурни се: мини-телефонен режим

Тук се вижда истинската сила и полза от Quick View дисплея. Какво можете да правите? Ами почти всичко с едно нежно приплъзване!

  • Отключване – само плъзнете нагоре
  • Искате да влезете в настройки – няма проблем! Плъзнете надолу.
  • Искате да се обадите? Плъзнете на ляво и вече сте в “Любими контакти” 
  • Време е за селфи? Плъзнете на дясно и камерата вече очаква най-страхотните усмивки!
  • Искате да излезете от камерата – плъзнете на обратно на ляво.

48 MP камера1 с технологията Quad Pixel заснема ясни и живи снимки. Дори, когато смартфона е затворен, той се превръща  в най-модерната селфи камера на пазара2. Двойния дисплей на razr 5G също така позволява няколко интересни функции на камерата, които са просто невъзможни на други устройства:

– Camera Cartoon помага за поддържане на фокуса на обекта, като показва забавна анимация на Quick View дисплея, докато приложението на камерата е отворено на главния дисплей Flex View

– Instant review показва преглед на снимката на Quick View дисплея след заснемане.

 -External Preview отразява визьора на Quick View дисплея, така че да можем да видим снимката, преди дори да е заснета.

Razr 5G поставя контрола в ръцете на потребителите, така че те да могат да персонализират работата си с Quick View дисплея. Панелът с приложения ви позволява да отворите всяко приложение, което сте изтеглили на Quick View дисплея за допълнителна функционалност. А MyUX, позволява  вашият личен стил да излезе напред и да създадете свои собствени теми за устройството, като изберете от уникални шрифтове, цветове и форми на икони, така че телефонът ви  да е един на милион. Дори когато телефонът е затворен, с Quick View дисплея на  razr 5G можете да възпроизвеждате песни, да получавате упътвания, да плащате с  едно докосване и да използвате Google Асистент.

 Razr 5G е емблематичният телефон с модерен елемент, доказващ, че най-голямото въздействие може да дойде от най-малкия в отбора.

Folge uns