четвъртък, 9 юли 2020

moto g 5g plus: Бъдещето на ултра бързата връзка за всички

Мисията на motorola е и винаги е била да направи иновативните технологии и смислените мобилни преживявания достъпни за всички. Сега ние я отвеждаме на следващото ниво, представяйки moto g 5G plus, смартфонът, който ще достави мощта на 5G технологията¹ в ръцете на повече хора, без да жертва функциите, които знаем, че са най-важни за тях.

Освен свръхбързите връзки, които са на разположение на всеки, moto g 5G plus предлага водещите в индустрията функции, които имат най-голямо значение за потребителите, като невероятна производителност, изключителен дисплей CinemaVision с по-висока честота на опресняване, нашата първа по рода си ултра широка система за предна камера, 48MP система от четири камери и супермощна батерия. Пригответе се за едно безкомпромисно и невероятно преживяване с moto g 5G plus

moto g 5G plus предлага водещите в индустрията функции, които имат най-голямо значение за потребителите, като невероятна производителност, изключителен дисплей CinemaVision с по-висока честота на опресняване, нашата първа по рода си ултра широка система за предна камера, 48MP система от четири камери и супермощна батерия. Пригответе се за едно безкомпромисно и невероятно преживяване с moto g 5G plus

5G свързаността осигурява повече трафик, по-ниска латентност и намалено закъснение, така че можете да изтеглите цели филми за минути², да стриймвате интензивни онлайн игри без забавяне и да се чувствате като че ли сте точно там в момента, когато осъществявате видео връзка с близките. moto g 5G plus е създаден от екипа, който е винаги на първа линия на всяко ново поколение безжични технологии в историята. Предлагайки съвместимост едновременно с 4G и 5G мрежи, вие сте подсигурени за днес и готови за бъдещето.

 С moto g 5G plus ние пренасяме изживяването от дисплея на друго ниво. Всяко превъртане и плъзгане ще изглеждат невероятно, благодарение на 90Hz скорост на опресняване на екрана, която осигурява плавни движения през приложенията, изображенията и уеб страниците и предлага по-гладко изживяване при игрите. Освен това, той идва с най-големия ни екран поставян някога в moto g устройство – 6,7 инча.

CinemaVision Full HD+ дисплеят предлага огромен ултра широк екран с кинематографски формат. Той е сертифициран за HDR10, така че да можете да се наслаждавате на любимите си филми, шоута и снимки в ярки, реалистични цветове с подобрена яркост и контраст. С уникалното съотношение на екрана 21:9, телефонът предлага красив и изчистен дизайн, който е лесен за носене, като същевременно  големият, прекрасен дисплей  елегантно приляга в ръката ви.

Moto g 5G plus също така представя  нашата първа система с двойна селфи камера с уникална ултра широка селфи леща. С възможността да поберете четири пъти повече от вашите приятели или от фона във вашата рамка на снимката³, можете да оставите селфи стика у дома. Основната 16MP камера разполага с технология Quad Pixel с 4 пъти повече чувствителност към светлината, за по-ярки снимки при слаба светлина. Сега можете да заснемете снимки, достойни за Instagram, независимо от условията.

Със задната камерна система ще разполагате с перфектната камера за всяка ситуация, погледната по какъвто и да е начин. 48-мегапикселовият главен сензор4  разполага с технологията Quad Pixel и 4 пъти по-голяма чувствителност към светлината, което прави всяка снимка да заблести, дори при слаба осветеност. Ултраширокоъгълният обектив също  побира 4 пъти повече в екрана2, така че никога няма да пропуснеш и най-малкия детайл в кадъра на живота си. Сензорът за дълбочина прави ежедневните снимки необикновени с размазани фонове с DSLR-качество, а специалната камера Macro Vision ви отвежда 5 пъти по-близо до обекта в сравнение с нормален обектив за зашеметяващи, професионално изглеждащи снимки, които ще ви спрат дъха.

Moto g 5G plus се захранва от усъвършенстваната Qualcomm® Snapdragon™ 765 мобилна платформа, която включва и Qualcomm® Snapdragon™ X52 модем-RF система, за да се даде възможност за изключителна производителност, която да отговори дори  и на най-взискателните случаи на използване на 5G. Освен това, той обединява 5G и AI, за да захранва избрани първокласни преживявания, включително революционни  забавления, интелигентни възможности на камерата и поддръжка за цял ден живот на батерията. Без значение колко бързо се движите или колко много задачи наведнъж извършвате, moto g 5G plus може да се справи.

Цялата тази производителност се захранва от мощна 5,000 mAh батерия, така че да можете два дни5 да не се притеснявате за забавяне на устройството или необходимост от презареждане. Освободете се от тиранията на електрическите контакти, докато играете или стриймвате, а когато трябва да се включите, с 20W TurboPower™ зареждане става по-лесно от всякога.

С moto G 5Gplus има по-добър начин за плащане. Просто задръжте телефона си близо до NFC терминал, за да направите покупка в магазина. Тя е бърза и сигурна, така че няма нужда да носите пари или кредитни карти. Технологията NFC също така ви позволява безжично да споделяте съдържание, като контакти, снимки и видеоклипове с други устройства

Когато става въпрос за софтуер, нашият приоритет е да предоставим възможно най-добрите преживявания на нашите потребители, а отношенията ни с Google говорят за този ангажимент. Продължаваме да се основавaме на тясно сътрудничество с услугите на Google. Както при всички устройства на motorola, Google Photos остава нашето основно приложение за галерия. С него ще имате нов начин да съхранявате, търсите и споделяте всичките си снимки и видеоклипове. Да не говорим за неограничено съхранение на всички ваши снимки, които автоматично се архивират и могат да бъдат достъпни, редактирани и споделени от всяко място.

Moto g 5G plus идва с My UX, който включва всички страхотни Moto Experiences, които клиентите знаят и обичат, както и разнообразие от нови адаптивни функции. Мy UX дава на потребителите  настройки и усъвършенствани контроли на музиката, видеоклиповете и игрите. Потребителите могат дори да създават свои собствени теми на устройството, като избират от уникални шрифтове, цветове и икони, така че техният телефон да е един на милион.

За Motorola

Motorola Mobility LLC беше придобита от Lenovo Group Holdings през 2015 г.  Всички продукти с марката Moto и Motorola са проектирани и произведени от Motorola Mobility LLC, която е дъщерно дружество на Lenovo.

Зa Lenovo

Lenovo е $45-милиардна глобална компания, поставена в световната класация на Fortune 500 с визия да се превърне в лидер в сферата на интелигентната трансформация посредством умни устройства и инфраструктура, които осигуряват най-доброто потребителско изживяване. Портфолиото на Lenovo е едно от най-широките в света със свързани продукти, включително смартфони (Motorola), таблети, компютри (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion), работни станции, както и AR/VR устройства и умни решения за дома. Решенията от следващо поколение при центровете за данни на Lenovo (ThinkSystem и ThinkAgile) създават капацитета и компютърната мощ на връзките, които променят бизнеса и обществото. Lenovo работи, за да вдъхнови различното у всеки и да изгради бъдеще, базирано на по-интелигентните технологии, в което всеки преуспява. Присъединете се към нас в LinkedIn, следете ни във Facebook, Twitter (Lenovo Bulgaria), Instagram и Weibo или ни посетете на www.lenovo.com/bg.

Folge uns