сряда, 24 юни 2020

Българин е победител в международния турнир на Brawl Stars

На 5 и 6 юни се състоя международно онлайн състезание на популярната игра  „Brawl Stars“. Турнирът беше организиран от сръбския гейм клан „ RUR”, с помощта на Motorola. Имаше много голям интерес към надпреварата. Участие взеха над 2000 състезатели от 5 страни: Сърбия, България, Румъния, Чехия и Словакия, като те бяха предварително класирани по постиженията си в играта и  до турнира бяха допуснати само стоте най-добри от всяка държава. За наша радост победител стана Милен Богданов, който се представи най-добре от всички състезатели. Голямата награда  за победителя е лаптоп  Lenovo Lenovo Legion Y740-15IRHg . Освен тази награда, в турнира се раздадоха още много награди, осигурени от Motorola.  Най-добре представилия се участник от всяка една държава получи награда Motorola edge+.

Motorola edge+ е новият флагман на компанията, който бе представен преди месец на потребителите. Създаден за скорост, мощност и максимална 5G производителност, motorola edge+ има най-усъвършенствания чипсет на пазара, Qualcomm® Snapdragon™ 865, който да осигури най-бързата производителност, и почти мигновена реакция за сърфиране, гледане на видеоклипове, или игра на игри. 12 GB Micron DDR5 памет поддържа устройството ви да работи плавно с максимална честотна лента увеличена с 30% и по-нисък разход на батерията, така че да можете да се възползвате пълноценно от преживяването осигурено от 5G.

На турнира бяха раздадени и множество по-малки награди за участниците, отново осигурени от motorola. Запознати с този тип състезания коментираха, че рядко се случва да има такъв огромен награден фонд за онлайн гейминг турнир.

Folge uns