понеделник, 15 юни 2020

От по-добри селфита до по-голям екран: ползите от изскачащите камери на motorola

Докато изпращането на текстове, навигирането в социалните канали, разглеждането  на снимки, играене на игри и дори гледане на телевизионни предавания са типични дейности, които правим с нашите смартфони, сега повече от всякога виждаме как ролята на смартфоните в ежедневието ни се разширява. Тъй като тези дейности стават все по-обичайни в сегашната ни ситуация, голям екран без разсейващи рамки или неравности е плюс.  Ето защо една от най-новите технологични тенденции в смартфон индустрията е изскачащата камера – камера, която се появява, когато имате нужда от нея и остава скрита, когато не е необходима.

Изскачащата камера е отговорът на проектантите и инженерите за разрешаване на нуждата на потребителите за дисплей, който усвоява максимално целия размер на екрана без прекъсване за камера или рамка, и тази технология предлага на потребителите няколко предимства.

максимизиране на екрана за гледане

Тенденцията за максимизиране на пространството на екрана  направи първата  си стъпка с  дисплеи от край до край. Потребителите искат устройства с големи размери на екрана, но без това да компрометира общия размер на телефона. Въпреки това, дори при дисплеи от край до край, предната камера все още стои на пътя на концепцията за дисплей без никакви неравности. Най-често срещаните решения, които ще видите да се използват в повечето смартфони, са форма на водна капка или малка дупчица

Но появата на прибиращата се или „изскачаща“ камера е най-новото допълнение на тази дизайнерска тенденция, която виждаме днес, напълно премахвайки необходимостта от каквато и да е неравност в горната част на екрана. Както се вижда в motorola one fusion+, това решение, което се прибира под екрана, когато не е активно, позволява на потребителите да се възползват напълно от дисплея, като  се усвоява цялата реална площ на екрана, като ви дава цялостно по-добро зрително изживяване – независимо от това какво правите.   

Заснемайте по-качествени селфита

Изскачащата камера носи още една също толкова важна полза за потребителите: по-качествени селфита. С повече пространство, инженерите могат да поберат в предната част на телефона по-голяма и по-висококачествена камера.  В случая на Motorola one fusion+, това означава 32 MP изскачаща селфи камера с Quad Pixel технология, режим на нощно виждане и други уникални AI функции, така че  да можете да се насладите на качествени снимки дори при ниска осветеност. Освен това, ако трябва да заснемете селфи бързо, изскачащата камера на Motorola може да се активира само за част от секундата, като просто завъртите китката си, Moto Action движение, което можете да намерите вградено във всички устройства на Motorola

Много по-малко стрес да не изпуснете вашият смартфон с най-добрата в класа си защита

Изпускането на телефона понякога е неизбежно, но няма нужда да се притеснявате. Камерата на motorola one fusion+ е с най-висок клас  защитен механизъм срещу изпускане, който се задейства автоматично да я прибере при внезапно падане или когато телефонът е обърнат надолу – предпазвайки го от всякакви повреди, които биха могли да възникнат, ако се удари силно в земята.

 Тъй като потребителите продължават да изискват устройства, които наистина усвояват максимално размера на дисплея, OEM производителите ще продължат да намират творчески начини за решение. Що се отнася до Motorola, дръжте очите си отворени за още изскачащи  селфи камери идващи скоро!

Folge uns