вторник, 9 юни 2020

Запечатай спомените си с ултра висока резолюция с Motorola one fusion +

Ние сме известни с това, че правим новите технологии още по-достъпни, като прилагаме функции от най-висок клас в устройствата от семейството на motorola one, веднага щом станат достъпни. Най-новото ни устройство се отличава от масата, като ви позволява да имате всичко – заснемане на  по-кристални и по-ярки снимки от всякакъв ъгъл и на всякаква светлина с 64 MP камерна система с висока резолюция. Получава се енергийно-ефективно и интелигентно изпълнение, което е подкрепено от невероятен живот на батерията, и можете да видите всичко на един напълно завладяващ дисплей. Всички тези характеристики са опаковани в уникален дизайн. Насладете се на сливане на най-съвременни технологии, които няма да намерите никъде другаде освен при motorola one Fusion+.

Направете вашите незабравими моменти изключителни

Motorola one fusion+ разполага с мощна система от 4 камери , която прави възможно да се заснемат ултра-реалистични изображения с висока степен на резолюция. Насладете се на несравнима яснота и точност на цветовете с 64 MP сензор с ултра висока разделителна способност, оборудван с технологията Quad Pixel и Night Vision. Бъдете сигурни, че всяка снимка е ясна и ярка, благодарение на четворно по-силна чувствителност на сензора към светлината. Вземете обикновен момент и го направете необикновен със сензора за дълбочина, превръщайки снимките си в красиво замъглени портрети с лекота.

Обектив с 118º  ултра-широк ъгъл ви помага да заснемате 4 пъти повече в кадъра, а специална камера Macro Vision, която е с 2 пъти по-висока резолюция от повечето макро камери на пазара, ви отвежда 5 пъти по-близо до обекта на заснемане, независимо колко голям или малък е той. А когато сте готови да сте субекта на снимката, изскачащата 16MP селфи камера на motorola one fusion+ улавя най-добрата ви страна при всякаква светлина с технологиите Quad Pixel и Night Vision, като същевременно оставя място за дисплея да се простира от край до край без рамки.

Напълно зареден да те отведе по-далеч

Превключи на пълни обороти с изключителен процесор, който може да се справи с всичко. motorola one Fusion+ осигурява ефективна работа с процесор Qualcomm® Snapdragon™ 730 – той е пълен с AI възможности, които правят изпълнението на много задачи едновременно леко като бриз и доставя енергийно-ефективна производителност до върха на пръстите ви за оптимално гейминг изживяване.

Последното нещо, което искате, когато създавате голяма част от спомените си или се наслаждавате на съдържание, е предупреждение за изтощена батерия. Ето защо ние включихме 5000 mAh батерия, която може да се справи с това предизвикателство, без значение колко сте заети. Ще получите повече от два дни енергия, когато най-много имате нужда – а когато трябва да презаредите, можете да зареждате бързо с TurboPower технология за зареждане.

насладете на възможностите за истинско забавление

Нищо не трябва да застава между вас и любимите ви предавания и филми. motorola one fusion+ разполага с уникален и завладяващ 6,5″Total Vision Full HD+ дисплей, който се простира изцяло без прекъсване от край до край, благодарение на факта, че супер бързата селфи камера е скрита зад дисплея. Екранът на motorola one fusion+ ви дава широка цветова гама, както никога досега . Освен това е сертифициран за HDR10, така че да можете да се наслаждавате на любимите си филми, шоута и снимки в ярки, реалистични цветове с подобрена яркост и контраст.

Насладете се на по-дълбок, разтупващ звук с водещ за индустрията Hi -Fi високоговорител. Получете 4 пъти по-добро представяне на басовете, два пъти по-чисти вокали и по-голяма яснота, дори когато звукът е усилен максимално.

Персонализирaйте преживяванията си

 Вашият личен помощник е точно на една ръка разстояние, благодарение на специалния бутон за Google Асистент отстрани на телефона. Просто го докоснете и използвайте гласово управление, за да поискате отговори и допълнителна информация, дори когато телефонът е заключен. Най-доброто от всичко е, че motorola one fusion+ идва с My UX, който включва всички страхотни Moto Experiences, които клиентите знаят и обичат, както и разнообразие от нови адаптивни функции. Мy UX позволява на потребителите да издигнат записването на музика, видеоклипове и игри на следващо ниво с персонализирани настройки и разширен контрол. Клиентите могат дори да създават свои собствени теми на устройството, като избират от уникални шрифтове, цветове, икони и анимации за сензора за пръстови отпечатъци, така че техният телефон да е един на милион.

За пълна информация за ценообразуването и спецификациите, посетете нашия уебсайт или се свържете с местния PR контакт.

Legal disclaimers

MOTOROLA, стилизираното лого М, МОТО и всички марки от семейството на MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. Android е търговска марка на Google LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или дъщерните му дружества. Всички други търговски марки принадлежат на съответните им притежатели. © 2020 Motorola Mobility LLC. Всички права запазени.

1 Всички твърдения за живот на батерията са приблизителни и се базират на медианата на потребители, тестван в профила за смесена употреба (който включва както времето за използване, така и времето в режим на готовност) при оптимални мрежови условия. Действителната производителност на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, настройките на мрежата и устройството, температурата, състоянието на батерията и моделите на използване.

 2 Въз основа на вътрешно тестване на чувствителност при ниска честота, измерено чрез децибелни нива на звуковото налягане на ефективния обем на изместване от 91 mm³ спрямо други смартфони с един високоговорител с общ обем на изместване 38,7mm³.

За Motorola

Motorola Mobility LLC беше придобита от Lenovo Group Holdings през 2015 г.  Всички продукти с марката Moto и Motorola са проектирани и произведени от Motorola Mobility LLC, която е дъщерно дружество на Lenovo.

З Lenovo

Lenovo е $45-милиардна глобална компания, поставена в световната класация на Fortune 500 с визия да се превърне в лидер в сферата на интелигентната трансформация посредством умни устройства и инфраструктура, които осигуряват най-доброто потребителско изживяване. Портфолиото на Lenovo е едно от най-широките в света със свързани продукти, включително смартфони (Motorola), таблети, компютри (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion), работни станции, както и AR/VR устройства и умни решения за дома. Решенията от следващо поколение при центровете за данни на Lenovo (ThinkSystem и ThinkAgile) създават капацитета и компютърната мощ на връзките, които променят бизнеса и обществото. Lenovo работи, за да вдъхнови различното у всеки и да изгради бъдеще, базирано на по-интелигентните технологии, в което всеки преуспява. Присъединете се към нас в LinkedIn, следете ни във Facebook, Twitter (Lenovo Bulgaria), Instagram и Weibo или ни посетете на www.lenovo.com/bg.

Folge uns