вторник, 2 юни 2020

Бъдете по-производителни, забавлявайте се, улавяйте всяко движение с безупречна прецизност

По-рано тази година Motorola отпразнува продажбата на 100-милионния смартфон от серията moto g с нови попълнения в семейството, които съчетават иновация и премиум изживяване. Последното от тях, което идва в Европа, е moto g pro, чиито функции ще впечатлят не само масовия потребител, но и бизнес ориентираните хора, за които телефонът е продължение на работното място. Това е първият ни смартфон със собствен стилус. Камерата му е създадена да прави снимки, които ще ви оставят без думи всеки път, и разполага със софтуерни инструменти, за да разгърнете въображението си. Моделът идва със завладяващ дисплей, NFC поддръжка и батерия, която ви дава свободата да се наслаждавате на цялата тази технология.

moto g pro е създаден да стимулира вашата креативност и производителност както никога досега с вграден стилус и изключителна 48 МР тройна камера с технологията Quad Pixel¹. Той идва с Android 10, който интегрира сигурността на всяко отделно ниво и гарантира, че устройството е винаги защитено посредством съответни актуализации, без значение дали го използвате за лични или за бизнес цели.         

винаги безупречни със супер продуктивния moto g pro Изразете себе си с помощта на вградения стилус, който ви дава прецизен контрол, докато ползвате смартфона. С негова помощ винаги можете да редактирате снимки, да си водите записки, да скицирате рисунка, да копирате и поставите текст и дори да правите бележки върху екранни снимки. Ако се налага да споделите графика от съдържанието на доклад например – използвайте стилуса, за да копирате избран обект и да го поставите в нова PowerPoint презентация, имейл или документ. Стилусът е интегриран по удобен начин в дизайна и софтуера на телефона. Просто го изтеглете и започнете да пишете в приложението Moto Note, без дори да се налага да отключвате устройството.

Folge uns