петък, 22 май 2020

По-мощен. По-дълбок. По-силен. Новият motorola edge+ ви дава мощна производителност и най-доброто смартфон аудио изживяване

Търсите усъвършенствана технология и несравнимо аудио изживяване? Какво ще кажете за вградена технология за настройване на звука, благодарение на която музиката, видео клиповете и телефонните обаждания са по-ясни и силни от всякога? Представяме ви новия motorola edge+ – премиум смартфона, който винаги сте чакали.

motorola edge+ идва с най-силните и мощни стерео високоговорители, както и прецизна настройка за аудио изживяване с професионално качество и по-дълбок и плътен звук. 1 За да ви даде всичко това и да издигне звука на съвършено ново равниище, Motorola обедини усилия с Waves Audio. Компанията е носител на награда Technical GRAMMY за своите иновативни разработки.

Waves Audio е водещият световен производител и новатор в сферата на аудио софтуера и професионалната обработка на цифрови аудио сигнали. Хардуерните и софтуерните инструменти с марката Waves Audio се използват широко във всеки аспект от аудио продукцията и могат да бъдат чути в хитови записи, в мащабни филмови продукции и популярни видео игри по целия свят.    

Waves осигурява производителност на високоговорителите на смартфона по начин, който никой досега не е правил. motorola edge+ взима този софтуер за аудио обработка, роден в звукозаписните студия, и ви го предоставя, за да се наслаждавате на неповторимо аудио изживяване.   

Днес, когато мобилните ни устройства са все повече място за забавление, потребителите изискват от смартфоните перфектен звук, първокласни спецификации и кристално ясни дисплеи. Ето защо Motorola реши да вгради мобилната технология Waves MaxxAudio в своя флагмански модел motorola edge+. Резултатът от това е устройство с най-мощните високоговорители, които се предлагат на пазара в момента.

Звукът може да провокира дълбоки емоционални реакции, които няма как да бъдат повторени по какъвто и да било друг начин. Днес потребителите искат да се забавляват с всичките си сетива, да се потопят в изживяването, и това превръща звука в една от най-важните характеристики, които смартфонът може да предложи.    

Когато гледате филм, знаете колко важен е звукът за създаването на перфектната атмосфера. Той може да повлияе по драматичен начин на възможността да се забавлявате. Представете си романтична сцена без подходящ саундтрак или пък напрегнат момент без звуков ефект, от който кожата ви настръхва. Посланието ще е съвсем различно, ако инженерите не са прекарали часове наред в създаването на съвършената аудио среда.    

С най-мощните стерео високоговорители, създавани някога за смартфон, звукът, който motorola edge+ произвежда, е наистина единствен по рода си благодарение на специалната технология за аудио обработка на Waves Audio и нейния пакет от алгоритми MobileMaxx. Резултатът е не само звук, който се отличава с безпрецедентна сила, но и с дълбочина,

Пакетът от усъвършенствани алгоритми Waves MaxxAudio се базира на годините опит на звуковите инженер, благодарение на които високоговорителите на motorola edge+ предоставят уникално и запомнящо се аудио изживяване. Софтуерът MobileMaxx позволява обхватът на басите да бъде разширен доста повече от физическите възможности на хардуера, като използва психо акустични подобрения (психо акустичен бас), а технологията MaxxTreble  подчертава всички детайли на звука при високи честоти. Но това не е всичко. Стерео възможностите на motorola edge+ са допълнително подсилени с алгоритъма MaxxStereo. 

Folge uns