петък, 22 май 2020

Купете новият смартфон Motorola G8 в комплект с телевизор Philips на страхотна цена от 17.50 лв./мес с план от А1 или 319.99 лева в брой.

Motorola България e подготвила специална оферта  за всеки, който закупи новия смартфон Motorola G8.

 Motorola G8 върви в комплект с 32 ”телевизор Philips с HD резолюция на страхотна пакетна цена.

Motorola G8 е оборудван с процесор Snapdragon 665 и 4 GB RAM, които осигуряват бърза производителност и възможност за използване на множество приложения едновременно, без да забавят телефона.

За да се насладите на вашите приложения и мултимедия по най-добрия възможен начин, смартфонът Motorola G8 предлага Max Vision HD+ 6.4 инчов дисплей с ултра широк екран, който е идеален за гледане на видео и възпроизвеждане на любими видео игри.

Motorola G8 също ви позволява да създавате видео с висока разделителна способност, без значение колко далеч или близо е обектът на вашето внимание.

Заснемайте ултра-широкоъгълни панорамни снимки, хванете най-важните моменти от живота – дори при слаба светлина – и направете невероятни кадри с развитите AI функции.

Moto G8 ви позволява да се впускате във всяко приключение, без да се притеснявате, че ще ви свърши батерията , тъй като разполагате с 4000 mAh батерия, проектирана да издържа 40 часа с едно зареждане.

За Motorola

Motorola Mobility LLC беше придобита от Lenovo Group Holdings през 2015 г.  Всички продукти с марката Moto и Motorola са проектирани и произведени от Motorola Mobility, която е дъщерно дружество на Lenovo.

За Lenovo

Lenovo е $45-милиардна глобална компания, поставена в световната класация на Fortune 500 с визия да се превърне в лидер в сферата на интелигентната трансформация посредством умни устройства и инфраструктура, които осигуряват най-доброто потребителско изживяване. Портфолиото на Lenovo е едно от най-широките в света със свързани продукти, включително смартфони (Motorola), таблети, компютри (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion), работни станции, както и AR/VR устройства и умни решения за дома. Решенията от следващо поколение при центровете за данни на Lenovo (ThinkSystem и ThinkAgile) създават капацитета и компютърната мощ на връзките, които променят бизнеса и обществото. Lenovo работи, за да вдъхнови различното у всеки и да изгради бъдеще, базирано на по-интелигентните технологии, в което всеки преуспява. Присъединете се към нас в LinkedIn, следете ни във Facebook, Twitter (Lenovo Bulgaria), Instagram и Weibo или ни посетете на www.lenovo.com/bg.

Folge uns