вторник, 12 май 2020

Повече функции през дисплея за бърз преглед на razr с Android™ 10

 

 

Иновативният хардуер на Motorola razr  създаде нова ера при смартфоните от челните редици на революцията на сгъваемите устройства. Но хардуерът не е единствената област на фокус – знаем, че софтуерът може да донесе неограничени ползи и за този нов форм фактор. Ето защо създадохме най-съвременното софтуерно изживяване  с нашия напълно уникален дисплей за бърз преглед, който позволява нов начин за взаимодействие с телефона ви.

Собствениците на razr харесват неговoтo удобство, гъвкавост и способността да ги държи в течение. Надстройването на razr до Android™ 10 значително подобрява и разширява функционалността на дисплея за бърз преглед, като осигурява несравнимо сгъваемо изживяване, изградено върху обратна връзка от потребителите.

По-бързи възможности за поддържане на връзка

  Позвънете на любимите си контакти без да отваряте телефона си – просто плъзнете наляво на дисплея за бърз преглед, за да получите достъп до тях.* Поддържането на връзка е по-лесно от всякога, тъй като можете да четете и отговаряте на съобщения от най-популярните приложения със Smart reply или новата клавиатура на дисплея за бърз преглед.

Нови начини да заснемете желаното селфи

 Разширихме функциите на предната камера за бърз преглед на razr, за да ви предоставим още повече възможности да заснемете селфита, дори когато устройството е затворено, включително повече режими на камерата като Групово Селфи, Режим Портрет, Точков цвят и други. Достъпът до камерата е само на едно плъзгане разстояние. Когато razr е затворен и отключен, отворете камерата, като превъртите надясно или като използвате Бързо заснемане само с едно движение на китката.

Повече приложения на върха на пръстите ви С Android™ 10 предлагаме повече функционалност и съвместимост с приложенията, които използвате най-много. Сега можете да получите достъп до навигацията „завой по завой“ от Google Карти и музикални плейъри от любимите си музикални приложения като Spotify, YouTube Music и Pandora от дисплея за бързо показване. И говорейки за още опции, можете да използвате дисплея за бързо показване, за да покажете повече от личния си стил с нови теми.

Вече вдигнахме летвата за външни дисплеи на сгъваемо устройство, но я преместваме още по-високо. Докато разширяваме границите на иновациите, ще продължим да приоритизираме и подобряваме изживяването на нашия дисплей за бърз преглед за възможно най-интуитивното, приятно и безпроблемно изживяване.

 Световното пускане на Android™ 10 ще започне днес.

 За да прочетете повече за новия razr и неговата наличност, моля посетете нашия уебсайт www.motorola.com/bg

Folge uns