петък, 24 април 2020

по-добри. по-умни. по-дръзки. новите премиум модели: motorola edge+ и motorola edge.

Искате модерна технология във всеки важен аспект на вашия смартфон? Какво ще кажете за мощна 5G производителност, динамичен и завладяващ дисплей, несравнимо фотографско изживяване, ненадминат звук и най-голямата батерия за 5G устройство на пазара. Представяме ви новия motorola edge+ – премиум смартфонът, който винаги сте искали.

Създаден за скорост, мощ и върхова 5G производителност motorola edge+ разполага с най-добрия процесор на пазара. Чипсетът Qualcomm®’s Snapdragon™ 865 осигурява най-добрата производителност1, с 25% по-висока в сравнение с предишни поколения, и почти мигновен отговор при сърфиране, гледане на видео съдържание и игри. 12 GB Micron DDR5 памет гарантира, че устройството работи гладко, с 30% увеличение на максималния честотен диапазон и по-нисък разход на енергия, за да се възползвате от всички предимства на 5G2. Иновативната 5G антенна решетка ви свързва както с изключително високи честоти (mmWave), така и със sub-6 GHz честоти за глобална 5G съвместимост и очаквани скорости над 4 Gbps.3 Да не забравяме и връзката с Wi-Fi 6, новия светкавично бърза стандарт за Wi-Fi, който осигурява изключително високи интернет скорости при по-нисък разход на енергия. 4

С motorola edge+ взимаме максимума от дисплея. Нашият нов Endless Edge дисплей обхваща на близо 90 градуса и двете страни на устройството, като покрива площ от 6,7“, за да осигури завладяващо визуално изживяване. Перфектно за забавление, кинематографичното 21:9 съотношение на картината се ползва по подразбиране при големите филмови и телевизионни продукции. Дисплеят е невероятен, показва милиарди цветови нюанси и предлага изключително динамично качество на изображението с HDR10+. С 90 Hz честота на опресняване, която със сигурност ще оцените, екранът се отличава с впечатляващо плавно движение, така че всяко плъзване и превъртане изглежда зашеметяващо.      

Endless Edge дисплеят не е само красив, но и функционален. Извитият екран и тесният профил на motorola edge+ предоставят оптимални пропорции за удобна работа с една ръка и навигация. Edge Touch, част от нашия нов софтуерен пакет My UX, ви дава възможност да изберете нови начини за взаимодействие с вашето устройство. Ръбовете на дисплея са функционални дори когато телефонът не е в ръката ви и се осветяват, за да покажат заряда на батерията, входящите обаждания, алармите и известията, така че да ги видите от всяка точка на помещението. В новия  Moto Game time режим геймърите могат да обърнат телефона странично и да използват два допълнителни регулируеми бутона, разположени на горните ръбове на телефона, подобно на конзола, за още по-реалистично геймърско изживяване.        

motorola edge+ има най-мощните стерео високоговорители, които смартфон някога е предлагал, плюс прецизна настройка за по-дълбок и плътен звук с професионално качество. 6 Технологията за настройване на звука идва от Waves, носител на награда GRAMMY® за технологии. Благодарение на нея музиката, видео клиповете и телефонните разговори да звучат по-силно и ясно от всякога. Родена в звукозаписните студиа и използвана от аудио инженери, музикални, филмови и телевизионни продуценти и издатели, Waves гарантира звук с професионално качество на смартфон високоговорителите по начин, който до този момент не е бил реализиран.     

Системата от камери на motorola edge+ се приближава в максимална степен до професионалното DSLR фото и видео качество. Основният 108 МР сензор предоставя най-високата резолюция, която някога е била проектирана за смартфон, и е три пъти по-голям от 12-мегапикселовите сензори, използвани в предишни поколения флагмански смартфони. С технологията Quad Pixel този сензор е 4х по-чувствителен към светлина, което означава невероятно ясни и детайлни снимки при всякаква осветеност. Гъвкавата система от три камери ви дава обектив за всеки кадър, който искате да заснемете. Улавяте повече от по-далечно разстояние с оптичното приближение с висока резолюция на 8 МР телефото обектив. Побирате повече от сцената в кадъра с 16 МР ултраширокоъгълен обектив. Приближавате се до обекта с Macro Vision.

За всички, които обичат да изявяват своята креативност и да създават съдържание, motorola edge+ позволява заснемане в 6К формат – за зашеметяващи видеа с висока резолюция. Най-модерната стабилизираща система в индустрията компенсира разфокусиране от случайни движения, промяна на фокуса, изкривени хоризонти и дори комбинира оптична с електронна стабилизация за по-високо качество на видеата при недостатъчна осветеност. Новата функция на камерата позволява заснемане на 20 МР кадри докато записвате видео. Системата от камери разполага с интуитивни софтуерни функции като видео портретен режим, с който можете да добавите красив боке ефект на вашите видеа и да насочите фокуса към обекта. Плюс двойна оптична стабилизация на основния и на телефото обектива, която компенсира нежелано движение на камерата, за да се наслаждавате винаги на яснота и детайли в кадрите.     

За цялата тази първокласна производителност и 5G мощ имаме нужда от батерия, която може да се справи с това предизвикателство. Затова оборудвахме устройството с 5000 mAh батерия, най-голямата сред 5G смартфоните на пазара, която осигурява енергия за до два пълни дни8. За допълнително удобство motorola edge+ поддържа TurboPowerTM зареждане и безжично зареждане. Плюс, можете да споделяте енергия с други устройства мигновено посредством безжична технология. 

Нашата цел е да дадем на клиентите си интуитивен софтуер без тромави и дублиращи се приложения – почти чист Android™ 10. Избираме да надградим Android с уникални възможности за подобряване на потребителското изживяване. Ето защо с motorola edge+ имаме удоволствието да ви представим My UX. Този софтуерен пакет позволява на потребителите сами да проектират дори още по-интуитивно и персонализирано мобилно изживяване, което отговаря на индивидуалните им изисквания. Неговото място очаквано е в приложението Moto.  

My UX включва всички познати ексклузивни функции moto experience – от бързото фенерче до стартирането на камерата със завъртане на китката. С motorola edge+ и допълнителните интерактивни възможности, които дисплеят дава, потребителските настройки през My UX издигат музиката, видеото и игрите на по-високо ниво. Можете дори да създавате собствени теми, като избирате измежду уникални шрифтове, цветове, икони, анимации с четеца за пръстови отпечатъци, така че телефонът ви да бъде наистина уникален. С My UX потребителите имат пълен контрол над мобилното изживяване.  

Steven Taylor Photography

За тези, които искат да превключат на първокласен 5G телефон на достъпна цена, motorola edge предлага невероятна камера, забавление и функции. Получавате същия страхотен 6.7” Endless Edge дисплей и аудио изживяването, което motorola edge+ осигурява. Този телефон ви дава sub-6 GHz 5G производителност, мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 765 , масивна 4500 mAh, която да обезпечи всичко това, иновативна система от три камери с 64 МР основен обектив, 16 МР ултраширок обектив с Macro Vision, и 8 МР телефото обектив.  

Желанието ни да създадем най-добрия премиум смартфон на пазара е пряко свързано с прекрачването на границите на възможното по отношение на производителността и дизайна. Стъпваме на досегашния си опит и разрешаваме ключови и болезнени за потребителите казуси, като прилагаме на практика всичко, научено в рамките на разширените проучвания, които правим.  motorola edge+ и motorola edge са най-доброто от най-доброто, но и само началото на това, което имаме да предложим.

Правна информация

1.Базирано на резултати от AnTuTu CPU и GPU към януари 2020.

2 Свободното пространство за съхранение е по-малко заради вградения софтуер и подлежи на промяна заради ъпдейтите.

3 Теоретично максимални скорости, базирани на технологията 5G mmwave и 8-канални носещи агрегации (8cc). Действителните скорости варират в зависимост от множество фактори, включително конфигурацията на мрежата, силата на сигнала, натоварването на мрежата, физически препятствия и време. 5G мрежово покритие (налично в определени области през 2020 г., разширение се след това).

4 Изисква отделно закупен Wi-Fi план, който може да варира в зависимост от местоположението. Приложими са допълнителни условия, изисквания и/или такси. Скоростта на връзката може да варира в зависимост от местоположението, средата, условията на мрежата и други фактори.

6 Базирано на вътрешни тестове на изхода и силата на звука, измерено с нива на звуково налягане в децибели спрямо премиум смартфонис цена над 900 долара към януари 2020 г.

7 Зарядът на батерията трябва да е значително изчерпан. Скоростта на зареждане се забавя при продължителна употреба.

8 Всички твърдения относно капацитета на батерията са приблизителни и се базират на профила на стандартния потребител (който включва както режим на работа, така и режим на готовност) при оптимални условия на мрежата. Действителната издръжливост на батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, конфигурацията на мрежата, възрастта на батерията, работната температура, избраните функции, настройките на устройството, проведените разговори, използваните данни и употребата на други приложения.

MOTOROLA, стилизираното лого М, МОТО и всички марки от семейството на MOTO са търговски марки на Motorola Trademark Holdings, LLC. Android е търговска марка на Google LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или дъщерните му дружества. Всички други търговски марки принадлежат на съответните им притежатели. © 2020 Motorola Mobility LLC. Всички права запазени.

Folge uns