петък, 14 февруари 2020

Нов модел дебютира на Седмицата на модата в Ню Йорк

По време на най-емблематичното събитие в модния свят един аксесоар прикова погледите на всички звезди, дизайнери, модели и гости на Голямата ябълка

Майли Сайръс като модел, много нови колекции, хиляди журналисти и влиятелни личности: нима има по-подходящо място за дебют на един от най-очакваните смартфони тази година? Ами, не няма! Затова и от Motorola решиха да покажат новото си бижу първо там, за където то е родено – модните подиуми, под светлините на прожекторите в ръцете на най-красивите модели на нашето съвремие.

 „Дами и господа, представяме ви нейно величество  „Motorola Razr” – това излъчваха дъщерите на американската актриса и звезда от сериала The Real Housewives of Beverly Hills – Лиса Рина. Нейните момичета, които вече са инфлуенсърки с милиони последователи и известни моделки – Дилайла и Амелия, си направиха селфи с Motorola Razr по време на дефилето си на подиума. Снимки, които запечатаха момента, може да намерите в профилите на звездите тук: https://www.instagram.com/p/B8ZyQykJu5H/

Motorola Razr със сигурност е аксесоар, която всяка тренди дама би искала да притежава – модерен, отличаващ се и много стилен. Но това е само едно от многобройните качества на легендарния модел. Като започнем от там, че той е първият хоризонтално сгъваем смартфон, с размери на пудриера, преминем през уникалното му „flip” затваряне, и завършим с втория дисплей, който казва буквално всичко, този модел не случайно често е наричан от медиите по целия свят „желан, очакван, искан“. Много звезди и инфлуенсъри отвъд океана вече са горди притежатели на новото бижу, а устройството се очаква да пристигне скоро и в България. Можете да се регистрирате на уеб страницата на Motorola, за да бъдете сред първите, който ще разберат, когато това се случи.

Междувременно на Седмицата на модата присъстваха още Майкъл Корс, Блек Лайви, Ана Уинтър, Мария Шарапова и много други звезди от световния хайлайф. Списание People сподели снимки от събитието, които може да разгледате тук:

https://people.com/style/nyfw-fall-2020-best-celebrity-photos/?slide=7650353#7650353

Folge uns