четвъртък, 31 октомври 2019

по-близо от всякога с motorola one macro

Някои детайли винаги убягват на камерата на смартфона – шарките на пчелата, капката, която докосва водната повърхност, прашецът на цветята. За хората, които не искат да пропуснат малките неща в живота, създадохме motorola one macro. Водещ модел в своя клас, той предлага на потребителите нов начин да видят света благодарение на ненадминатата мощ на уникалната Macro Vision камера.     

Нашата Macro Vision камера ви позволява да фокусирате на 2 см от обекта, което е 5х по-близо в сравнение с традиционния обектив. Всичко това е възможно без допълнителни аксесоари или приставки. Всъщност, към настоящия момент на пазара няма друг смартфон, който да предлага такова приближение. Сега можете да уловите най-невероятните и сложни детайли на обекта и в същото време деликатно да разфокусирате фона, за да придадете на кадъра истински професионален вид.

В допълнение към специалната Macro Vision камера, първокласният основен сензор и интелигентният сензор за дълбочина правят зашеметяващи снимки само с едно щракване. Супербързият лазерен автофокус фокусира за части от секундата, като дава възможност на основния сензор да прави ярки и ясни снимки дори при недостатъчна осветеност. Функциите с изкуствен интелект (AI) като оптимизация на кадъра, автоматично засичане на усмихнати лица и интелигентна композиция вършат тежката фотографска работа вместо вас и издигат снимките ви на по-високо ниво.   

Знаем, че най-големият проблем на потребителите е издръжливостта на батерията. Ето защо оборудвахме модела с мощна 4000 mAh батерия, която осигурява заряд за до два дни.1  В комбинация с интелигентен и енергийно ефективен AI чипсет, вашият телефон ще се справи с всяко предизвикателство, независимо колко красиви снимки ще направите с него.  

Смартфонът идва със стилен дизайн в два зашеметяващи цвята – космическо синьо и ултравиолетово (Space Blue и Ultra Violet). Със сигурност ще ви се иска да се похвалите както с него, така и със снимките, които прави. 6,2-инчовият HD+ дисплей е перфектен да покажете любимите си кадри, без размерът му да е за сметка на комфорта при работа с телефона. Motorola one macro ви дава и достатъчно пространство за съхранение – 64 GB ROM и 4 GB RAM – за да запазвате повече приложения и да вършите няколко задачи едновременно с лекота, без да губите от производителността.   

Folge uns