петък, 27 ноември 2020

Коледен шопинг през ноември! Най-добрите празнични оферти на Моторола на едно място

Краят на ноември е най-благодатното време за лов на оферти – цените падат като есенни листа, промоциите са в апогея си, а магазините и телекомите се надпреварват как да привлекат внимание и нови клиенти. Така че не оставяйте коледното пазаруване за последния момент, а се възползвайте от шопинг сезона за да намерите най-страхотните подаръци за роднини и приятели на най-изгодната цена за годината!

При наличието на толкова много бляскави оферти обаче понякога е трудно човек да се ориентира в морето от промоции, агресивни маркетингови кампании и хиляди брошури, изпъстрени с огромни бляскави снимки, малки цени и важни уточнения под линия, изписани  с толкова дребничък шрифт, който насълзява очите докато се мъчете да го разчетете преди да купите; а може да ви насълзи и след покупката, ако сте пропуснали да го видите овреме. За да ви помогнем да стигнете до най-страхотните сезонни оферти, подготвихме:

Кратък пътеводител из промоционалните дебри на най-големите магазини и телекоми:

motofriday!

Започваме с Моторола, които искат да ознаменуват началото на празничния шопинг с неустоими оферти! Всичките им предложения можете да видите тук, но ето две, които не са за пропускане:

За най-светлите празници, осветете нощта с moto e7 plus – бюджетен телефон на още по-добра промоционална цена, който прави страхотни снимки при всякаква светлина благодарение на 48 MP двойна камера! А, и върви с подарък слушалки!

Moto e7 plus + подарък слушалки!

249лв. вместо 259лв.

Една легенда се завръща, сега на легендарно ниска цена за мнооого послушни пораснали деца!

Ако търсите подарък за близък или приятел , който обожава перфектния дизайн и уау-ефекта, когато разтвори това уникално дизайнерско бижу, или просто искате да станете герой в очите на своята половинка, сега е моментът, тъй като сега можете да го вземете буквално на половин цена! И за да е е съвършенството пълно, получавате и прекрасен кожен калъф като подарък!

Moto razr + кожен калъф!

1499лв. Вместо 2999лв.

ТЕЛЕКОМИ

ЧЕРНИТЕ СЕДМИЦИ НА А1

Само през ноември можете да вземете от А1 два страхотни телефона от G серията на Моторола с 20% отстъпка! Става и още по-хубаво: и двата телефона идват в комплект с други устройства, така че може да убиете с един куршум – два заека! Motorola Moto G9 Plus е в комплект с безжични слушалки Motobuds Charge, а Motorola G8 върви с телевизор Philips! Така че ако разделите комплектите, спокойно може да зарадвате някой близък с телефон и да ви останат подаръци за приятел меломан или роднина, който се нуждае от нов телевизор.

⇩20%

Motorola Moto G9 Plus в комплект с Motobuds Charge

  • Цена на изплащане: 13,50 лв./мес. вместо 16,98лв.
  • Цена в брой:

263,99 лв. вместо 329,99лв.

⇩20%

Motorola G8 в комплект с телевизор Philips 32PHT4203

  • Цена на изплащане:  15.50лв./мес. вместо 19.90лв.
  • Цена в брой:

295.99лв. вместо 369.98лв.

Ако пък търсите подарък за естет, воден от носталгията по иконичния телефон Motorola Razr, можете да вземете неговия смарт-наследник, който се появи на бял свят в началото на годината и веднага обра овациите със спиращия дъха дизайн и уникално потребителско изживяване! Разбира се, и новият Motorola Razr идва с приятна отстъпка от 15%.

⇩15%

Motorola RAZR

  • Цена на изплащане: 74.50 лв./мес.вместо 87.99лв.
  • Цена в брой: 1606.49 лв. вместо 1889.99
  • План A1 ONE Unlimited 2XL с договор за 2 години

ОРАНЖЕВИТЕ СЕДМИЦИ НА VIVACOM

Виваком пък залагат на своя основен бранд цвят – оранжевото, и изненадват с невероятно апетитни оферти на бюджетни телефони за 1 лев с план и падащи цени, ако закупите устройство без план. Освен това, независимо на коя от офертите по-долу ще заложите, получавате подарък – карта памет!

Бюджетни телефони за 1 лев!

MOTOROLA G8 POWER LITE –  с планове: Smart U, Smart XL+

MOTOROLA E6S+EARBUDS 2 –  с планове: Smart U, Smart XL+, Smart XL

MOTOROLA E6S + HEADPHONES PHILIPS 3555 –  с планове: Smart U, Smart XL+, Smart XL

Други оферти:

Ако пък търсите телефон от по-висок клас, ето още няколко интересни оферти от VIVACOM. При тях намалението на цената варира в зависимост от избрания план, така че цъкнете на линковете за да разгледате кои възможности ще ви паснат най-добре; ако пък решите да купите без абонаментен план, ще си спестите едни 20лв. от цената на устройството:

MOTOROLA G8 POWER – намалението на цената варира в зависимост от избрания план; без абонаментен план, телефонът е струва 369лв. (намален от 389лв.)

MOTOROLA G9 PLUS+HEADPHONES BT MOTOBUDS – намалението на цената варира в зависимост от избрания план; без абонаментен план, телефонът е струва 549лв. (намален от 569лв.)

MOTOROLA EDGE+  – намалението на цената варира в зависимост от избрания план; без абонаментен план, телефонът е струва 1779лв. (намален от 1799лв.)

Telenor все още не са изкарали някакви потресаващи празнични промоции за телефони Моторола, но пък разполагат с доста добра селекция и разнообразие на устройства с планове (и подаръци), които можете да разгледате тук.

МАГАЗИНИ

Не е зле да се огледате и по магазините в сезона на промоциите. Ето две-три доста изгодни оферти, ако сте на лов за телефон за някой, който много е слушал тази година:

MOTOROLA ONE FUSION+ в бяло или синьо от TECHNOPOLIS само за 499лв. Офертата важи до петък, 26 ноември. Толкова е в момента и в TechnoMarket.

MOTOROLA MOTO G8 POWER LITE BLUE от TechnoMarket за 259лв.

Не забравяйте – ТОМБОЛАТА!

По Коледа стават чудеса, но защо да чакате до тогава? В сезона за лов на подаръци Моторола иска да зарадва своите фенове с още повече страхотни изненади!

Ако между 6 ноември и 13 декември сте закупили телефон от серията moto G: moto g 5G plus, moto g9 play, moto g9 plus, moto g9 power, moto G8 power, moto G8 power lite или moto g 5G, може да участвате в томбола с подаръци! Просто регистрирайте телефона на официалната страница на играта и пазете касовата бележка. Успех!

Folge uns